halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

En sjuksköterska sökes till Björkbacka Östersund

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-24

Ansök nu

En sjuksköterska sökes till Björkbacka Östersund

Björkbacka är ett vård- och omsorgsboendet som ligger i Karlslund och drivs av Förenade Care på uppdrag av Östersunds kommun.

Björkbacka har 38 lägenheter och två korttidsplatser.

Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterska, gruppledare, och verksamhetschef. Från kommunen kommer arbetsterapeut och fysioterapeut

Då Förenade Care växer i Jämtland kan det bli aktuellt med verksamhetsövergång till något av våra nya särskilda boenden när Björkbacka kommer fasas ut våren 2023.  

Vården präglas av en helhetssyn på människan och vår grundtanke är att de boende har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Arbetsuppgifter

Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal utifrån MAS riktlinjer och enhetens rutiner. Du ansvarar för att samordna och genomföra HSL insatser. Dokumentation sker i VIVA. Vi arbetar även med kvalitetsregister såsom Senior alert, BPSD och Svenskt palliativregister mfl.

Kvalifikationer

Svensk Legitimerad sjuksköterska med vana att dokumentera och med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus.

Ditt arbetssätt är flexibelt och du har förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Krav

Svensk legitimerad sjuksköterska, du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana.

Arbetstid/Varaktighet

Dagtjänst, 100 % tillsvidareanställning. Flex avtal finns.

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön Kollektivavtal finns.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vid frågor ta kontakt med Verksamhetschef Monica Göransson Norlén 0767609943 eller Emma Holmberg 0701063059

Dela detta jobb

En sjuksköterska sökes till Björkbacka Östersund

Förenade Care AB