halsojobb.se

DSK / SSK Kommunal Hälso- och sjukvård

Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-17

Ansök nu

DSK / SSK Kommunal Hälso- och sjukvård

Arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har ca 280 medarbetare.

Vi har behov av att förstärka med ytterligare en medarbetare - Vi söker därför dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska och hoppas att du vill jobba tillsammans med oss i vårt spännande uppdrag? 

Anställningen är placerad på enhet Hälso- och sjukvård som utgörs av DSK/SSK, AT, FT samt rehabassistenter. Vårt uppdrag är att ge en trygg, säker och kunskapsbaserad samt personcentrerad vård och omsorg av god kvalitet.

Samarbetet mellan olika yrkesgrupper och närheten till varandra ger oss bra möjligheter att lära av varandra, vilket bidrar till en hög kvalitet i vården och omsorgen. Vår ambition är att alla individer med behov av stöd och hjälpinsatser i Karlsborg ska bemötas med respekt och värdighet samt få en professionell helhetsbedömning av sitt behov av stöd och hjälp genom vårt teamarbete där individen själv är en självklar och delaktig part i samarbetet.

Arbetsuppgifter

Enhet Hälso- och sjukvård´s uppdrag är att utreda berörda individers behov, fatta beslut om stöd och hjälpinsatser utifrån hälso- och sjukvårdslagen samt följa upp beviljade insatser. Nära samverkan sker med kommunens övriga funktioner och med Närhälsan i teamarbete samt med andra berörda vårdgivare.

Kvalifikationer

Legitimerad Distriktssköterska/Sjuksköterska med B-körkort.  Erfarenhet, utbildning är meriterande. Stor vikt kommer också att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. Urval och intervjuer kan komma att ske innan ansökningsdatums utgång.

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel. 
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år. 

Dela detta jobb

DSK / SSK Kommunal Hälso- och sjukvård

Karlsborgs kommun