halsojobb.se

DRIVEN UNDERSKÖTERSKA SÖKES

Ort
Utgår

2020-02-09

Ansök nu

DRIVEN UNDERSKÖTERSKA SÖKES

Förenade Care driver på uppdrag av Vellinge kommun det nybyggda vård- och omsorgsboendet Omtankens Hus beläget i Höllviken, som är ett attraktivt kustsamhälle. Boendet består av 57 lägenheter med inriktning, demens, somatik och korttidsboende, fördelat på 6 enheter.

Nu söker vi undersköterskor som tycker om att arbeta med människor och som behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

Du är bra på att samarbeta, har ett gott bemötande samt kan anpassa dig till både nya situationer och människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet  

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus. I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

Vår målsättning är att ge stöd och förgylla vardagen för våra boende och vi ser att du spelar en stor roll i detta.   

Hos oss arbetar du nära din chef och är med och påverkar utvecklingen av din arbetsplats. Förutom det dagliga arbetet är du med och tar fram idéer för att förbättra verksamheten.
 

KVALIFIKATIONER

Utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen. Meriterande är  tidigare delegering inom HSL.

Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

 

Dela detta jobb

DRIVEN UNDERSKÖTERSKA SÖKES

Förenade Care AB