halsojobb.se

-->

Driven sjuksköterska sökes till kombinationstjänst inom cellterapi och allogen stamcellstransplantation

Ansök nu

Driven sjuksköterska sökes till kombinationstjänst inom cellterapi och allogen stamcellstransplantation

Vi söker dig som vill jobba i vårt högspecialiserade patientområde Cellterapi och Allogen stamcellstransplantation CAST i Huddinge. Vi utökar vår verksamhet och söker därför sjuksköterskor för kombinerad tjänst öppenvård/slutenvård. Avdelningen är modern och den enda behandlingsavdelningen av sitt slag för barn och vuxna. Hos oss råder en god teamkänsla. Vi är en arbetsgrupp som trivs tillsammans och många av oss har arbetat här under en lång tid. Dessutom har vi 100% nöjda patienter. Välkommen att ansöka till oss på CAST M72-74!

Verksamheten 

Hos oss vårdas och behandlas patienter både barn och vuxna med sjukdomar som leukemier och andra diagnoser, exempelvis immunbristsjukdomar, MS, malignt melanom och tumörer. Till oss kommer patienter främst från Stockholm men även utomläns och utomlands ifrån och vårdtiden är tre till fem veckor lång. Patienterna har ett stort omvårdnadsbehov då de ofta är svårt sjuka och infektionskänsliga.
Kliniken är ackrediterad enligt JACIE, vilket innebär att vården är kvalitetssäkrad. Målet är att bota genom individanpassad cellterapi av högsta internationella standard. Vår verksamhet bedriver också hemsjukvård och omfattar även öppenvård. Forskning och utbildning är viktig för vår utveckling vilket innebär att vi har nära samarbete med utbildningsansvariga och forskningsenheten. 

Om tjänsten 

Tjänsten är kombinerad öppenvård/slutenvård 50/50. Vilket innebär kvälls o helgtjänstgöring 1 helg/5 veckor.
På enheten arbetar vi i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och hälsoprofessioner. I din roll som sjuksköterska kommer du att planera, leda och aktivt utföra omvårdnadsåtgärder. Du deltar i rondarbete, läkemedelshantering som inkluderar cellterapier, cytostatika och antikroppsbehandling, handhavande av centrala infarter, transfusioner med mera. Då vårdtiden på avdelningen är lång och större delen sker isolerat, lägger vi stort fokus på bemötande och omvårdnad av såväl patient som deras närstående. Efter utskrivning från sluten vård övergår alla vuxna patienter i öppenvård där uppföljningen är livslång. I öppenvårdsarbetet ingår b.la. provtagning, blodtransfusioner, antikroppsbehandling.
Som sjuksköterska hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och avancera i din roll. Vi har kontinuerliga internutbildningar, mentorskap samt en individuell kompetensplan som byggs på allt eftersom du tillgodoser nya kunskaper och utifrån intresse. Vi strävar ständigt efter att kvalitetsförbättra vårt arbete. och hos oss är patienten alltid i centrum.  

Vi söker 

Vi söker en driven, strukturerad och positiv medarbetare för en kombinerad roll öppen/slutenvård. Du har en förmåga att arbeta i team liksom självständigt.
Vidare skall du kunna hantera olika arbetstempon då arbetsbelastningen på enheten kan variera. Som person bör du även vara flexibel eftersom du kommer att ställas inför skiftande arbetssituationer och möta olika typer av människor.  
För oss är det viktigt att du delar Karolinska Universitetssjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. Du vill dessutom arbeta i och bidra till en miljö där vi bemöter varandra med respekt och omtanke. 

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad sjuksköterska, gärna med kontaktsjuksköterskeutbildning 
Meriterande: Tidigare erfarenhet inom stamcellstransplantation/hematologi och/eller onkologi.

 

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
mvh Eva Martell och Helena Pettersson, Omvårdnadschef

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Driven sjuksköterska sökes till kombinationstjänst inom cellterapi och allogen stamcellstransplantation

Karolinska Universitetssjukhuset