halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Djursjukhuschef till Anicura i Kumla

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2021-12-13

Ansök nu

Djursjukhuschef till Anicura i Kumla

Djursjukhuschef till AniCura i Kumla

Är du en lyhörd och trygg ledare som brinner för att skapa delaktighet? Trivs du som allra bäst i en roll nära verksamheten och dina medarbetareKan du med ditt engagemang och din energi bidra till en positiv utveckling i en verksamhet?  Då är du kanske den vi söker i rollen som Djursjukhuschef till AniCura i Kumla.

Vi ser fram emot att höra från dig!

AniCura erbjuder

AniCura Kumla Djursjukhus erbjuder högkvalificerad medicinsk, akut- och kirurgisk djursjukvård i en dynamisk och trivsam miljö med verksamhet dygnet runt. AniCura Kumla Djursjukhus ingår i AniCura Mälardalen som omfattar djursjukhus och kliniker på 6 orter i Mälardalen. Djursjukhuset består av avdelningarna akuten, vård, operation, poliklinik, rehab, telefon och reception. Djursjukhuset är på en förändringsresa och vi har fortsatt stort fokus på kompetensförsörjning, ledarskap och arbetsmiljöarbete. Vi delar hela AniCuras vision att vara Best Place to Work och bli branschens Employer of choice.

Vill du bli en del av vår familj?

Om tjänsten

I rollen som Djursjukhuschef har du dels det övergripande driftsansvaret och du leder även djursjukhusets ledningsgrupp som består av chefsveterinär, sköterskechef, HR Partner, marknadsansvarig och veterinärchef (vakant). Du är också en del av ledningsgruppen för region Mälardalen som leds av regionchefen som också är din närmaste chef. Regionchefen finns på plats i Kumla ca två dagar i veckan och i Mälardalens ledningsgrupp har du stöd och utbyte med övriga klinikchefer inom regionen.

Som Djursjukhuschef har du en administrativ chefsroll och arbetar såväl strategiskt som operativt med fokus på personal- och driftsfrågor. Vidare innebär rollen även att arbeta med processer, verksamhetsutveckling, kvalitetsfrågor, ekonomi och planering.

Vem är du?

Vi vill att du har en relevant eftergymnasial utbildning och har tidigare flerårig erfarenhet av arbete i en ledande befattning där du har haft helhetsansvar för verksamhet, personal och ekonomi. Framgångsfaktorer för att lyckas i rollen som Djursjukhuschef är även tidigare erfarenhet av ledningsgruppsarbete. Du är en van IT-användare och har en god förmåga i svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet av verksamheter med skiftarbete är det extra meriterande.  Att du har ett stort och genuint intresse för djur ser vi som en självklarhet för att trivas hos oss.

Din personlighet är viktig för oss

Som person är du nyfiken, driven och trygg i ditt ledarskap. Du har en hög kommunikativ    förmåga och trivs som bäst i en roll nära dina medarbetare och verksamheten. Du är modig med ett stort utvecklingsfokus. Din förmåga att entusiasmera och få med dig människor skapar engagemang samtidigt som du vet vikten av att avgränsa med syftet att tydliggöra roller och mandat. Ditt arbetssätt präglas av struktur och kvalitet. Vidare har du förmåga att agera utifrån organisationens totala behov. Som ledare är du van att coacha dina medarbetare på ett motiverande sätt mot uppsatta mål. Du ser medarbetarna, med sina kunskaper och förmågor, som organisationens främsta tillgångar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar AniCura med AxÖ Consulting. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på telefon 072-398 02 77 eller via mail anneli.wallin@axoconsulting.se Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om AniCura

AniCura är en familj av noga utvalda djursjukhus och djurkliniker. Vi förenas i vårt veterinärmedicinska kunnande, vår yrkesstolthet och vår genuina kärlek till djuren. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en inspirerande och utmanade miljö, där flera av Europas framstående specialister är verksamma. Det är människorna som arbetar här och vår företagskultur som gör AniCura unikt. Vi har en stark gemenskap och tror på att vara en arbetsplats där medarbetare kan inspirera varandra, känna arbetsglädje och vara med och påverka sin vardag. För att ständigt ligga i framkant vad gäller kompetens, satsar vi på personlig utveckling och kunskapsdelning, både internt och internationellt.

Vårt breda nätverk av duktiga medarbetare skapar trygghet såväl för djurägare som internt. All samlad kunskap gör att vi kan driva nya idéer, forskning och erbjuda våra patienter specialiserad djursjukvård. Tillsammans står vi stadigt förankrade i den veterinärmedicinska världen med blicken riktad mot framtidens djursjukvård.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

    1

Sysselsättningsgrad

    100%

Ort

     Kumla

Län

     Örebro län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/243

Kontakt

     Anneli Wallin, 0723980277

Publicerat

     2021-11-21

Sista ansökningsdag

     2021-12-13

Dela detta jobb

logga
Djursjukhuschef till Anicura i Kumla

AxÖ Consulting