halsojobb.se

Distriktssköterska till Norrtälje Södra vårdcentral

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Distriktssköterska till Norrtälje Södra vårdcentral

Nu söker vi dig, erfarna teamarbetare, till vårt glada gäng! Hos oss erbjuds du ett självständigt och varierat arbete med goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.
 
Om oss
Norrtälje södra vårdcentral har drygt 8 900 listade patienter och vi är cirka 30 anställda. Vi finns centralt i Norrtälje - hjärtat i Roslagen med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. Norrtälje södra vårdcentral ligger intill Norrtälje sjukhus med närhet till sjukhusets mottagningar, röntgen och apotek. Tiohundra har i uppdrag att driva Akademisk vårdcentral(AVC). Syftet med AVC är att driva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till akttraktiviteten inom primärvården. Här pågår ständigt spännande projekt.
 
Primärvården och sjukhuset ligger i samma organisation. Vårdcentralerna samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor sinsemellan, gentemot sjukhuset och övriga verksamheter i Tiohundra.  

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.
 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.     
 
Om tjänsten

Vi söker nu en distriktssköterska. Hos oss arbetar vi nära tillsammans och tar tillvara på varandras kompetens för att möta patienternas behov och få ett helhetsperspektiv i behandlingen. Arbetet är självständigt och varierat vilket ger goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling. 
 
I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete och till viss del telefonrådgivning. Har du specialistkunskap eller vill utbilda dig ges möjlighet till egen mottagning. Specialistkunskap inom diabetes är extra meriterande då vi behöver öka bemanningen. Hos oss finns en diabetessjuksköterska, hjärtsviktssjuksköterska, astma/kol mottagning och en Äldremottagning. Vi arbetar med förebyggande hälsoarbete och har livsstilssamtal, rökavvänjning och viktsamtal. Vi dokumenterar i TakeCare. 
 
Om dig
Vi söker dig som är distriktssköterska alternativt sjuksköterska med några års erfarenhet av mottagningsarbete. Du är en god kommunikatör, har ett flexibelt förhållningssätt, är noggrann och vill arbeta med att hjälpa människor som är sjuka.  
 
Vi sätter stort värde i att du är trygg i din yrkesroll, ser mervärdet i gott samarbete och bidrar till en bra arbetsmiljö. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Distriktssköterska till Norrtälje Södra vårdcentral

Tiohundra AB