halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Vårdcentralerna i Slite och Visby norr söker vikarierande distriktssköterskor/sjuksköterskor till sommaren. Hos oss genomsyras arbetet av förtroende, delaktighet och omsorg om varandra och våra patienter.

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du med telefonrådgivning, mottagningsarbete som bland annat innefattar såromläggningar, vaccinationer, bedömning och triagering av akuta patienter. Vi har också specialistmottagning i diabetes, hjärtsvikt, astma/ KOL, inkontinens, demens och levnadsvanemottagning. Du arbetar i nära samarbete med läkare, undersköterskor, medicinska sekreterare, rehabkoordinatorer och samtalsterapeuter.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker har sjuksköterskeexamen, vidareutbildning till distriktssköterska är meriterande. Du strävar efter att etablera trovärdighet, förtroende och nå inflytande hos patienter och kollegor och förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Logga

Distriktssköterska/­sjuksköterska, sommarjobb

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb