halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Slite vårdcentral är en välfungerande vårdcentral där arbetet genomsyras av förtroende, delaktighet och omsorg om varandra och våra patienter.

Som distriktssköterska/sjuksköterska på Slite vårdcentral ansvarar du för telefonrådgivning, såromläggningar, vaccinationer, bedömning och triagering av akuta patienter, specialistmottagning i diabetes, hjärtsvikt, astma/ KOL, inkontinens, demens och levnadsvanemottagning.

Du arbetar även i nära samarbete med läkare, undersköterskor, medicinska sekreterare, rehabkoordinatorer och samtalsterapeuter.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker har sjuksköterskeexamen, vidareutbildning till distriktssköterska är meriterande.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt
Anna Gradelius
Enhetschef Slite vc
0498-26 85 11

Ann Grahn
Facklig representant, Distriktssköterska
0498- 20 45 94

Logga

Distriktssköterska/­sjuksköterska, sommarjobb

Ansök nu

Dela detta jobb