halsojobb.se

logga

Distriktssköterska/sjuksköterska natt/kväll

Ansök nu

Distriktssköterska/sjuksköterska natt/kväll

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en sjuksköterska/distriktssköterska som ska tjänstgöra natt/kväll.

Har du funderat på att testa nya utmaningar som sjuksköterska/distriktssköterska och tycker om ett omväxlande och utvecklande arbete? Då ska du söka denna tjänst hos oss.

Vi är ett glatt gäng sjuksköterskor som utgår från Mörbylånga eller Färjestaden. Som sjuksköterska natt/kväll hos oss kan du välja vilket av våra två hemsjukvårdskontor du vill utgå från. Vi hoppas att du ser vilken möjlighet det skulle vara att jobba tillsammans med oss.

Den sjuksköterska som tjänstgör natt/kväll i Mörbylånga kommun har HSL-ansvar för Mörbylånga kommuns särskilda boenden, LSS gruppbostäder och patienter inskrivna i hemsjukvård samt uppdrag från 1177.

På natten jobbar 1 sjuksköterska och du samverkar med nattens omsorgspersonal. På kvällen jobbar ni 2 sjuksköterskor i samverkan med omsorgspersonalen som tjänstgör kväll.

Tjänsten är en kombinerad natt och kvällstjänst, där huvuddelen av passen är natt och 6-8 pass är kväll på ett 6 veckors schema.

Kvalifikationer

• Legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska.
• Erfarenhet av äldreomsorg och hemsjukvård är meriterande.
• Samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet värderas högt.
• Körkort erfordras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid. 86.78%

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 2021-11-29.

Lön

Månadslön

Kontaktpersoner

Marion Rasmussen-Nilsson, Enhetschef
0485-472 14
Marion Rasmussen-Nilsson

Fackliga företrädare

Helén Elofsson, Vårdförbundet
Helén Elofsson

Jennie Olsen Waltersson , Vårdförbundet
Jennie Olsen Waltersson

Frida Joelsson Granstedt, Vårdförbundet
Frida Joelsson Granstedt

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Distriktssköterska/sjuksköterska natt/kväll

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg