halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Distriktssköterska/sjuksköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Distriktssköterska/sjuksköterska

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Arbetsuppgifter

Är du en sjuksköterska/distriktssköterska som vill få nya utmaningar och tycker om ett omväxlande och utvecklande arbete då ska du söka dig till oss. Vi söker nu dig som är leg. sjuksköterska/distriktsköterska för ett längre vikariat med placering i Hemsjukvården.

Vi erbjuder ett spännande arbete inom hemsjukvården. Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården innebär att du självständigt bedömer, planerar och utför hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter i såväl ordinärt boende som för brukarna i de kommunala boendena.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du nära ditt team och utgår från Mörbylånga eller Färjestaden. Vi söker dig som är trygg i yrkesrollen, kan arbeta såväl självständigt som i team, tar ansvar och har ett gott bemötande. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar tvärprofessionellt i team med hemtjänst, rehab, kollegor, biståndshandläggare och primärvården

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Erfarenhet av äldreomsorg och hemsjukvård är meriterande. Samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet värderas högt. Körkort erfordras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad anställning - från anställningsdatum och ett år framåt.

Referensnummer: C71578

Ersättning

Löneform: Månadslön

  Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Dela detta jobb

logga
Distriktssköterska/sjuksköterska

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg