halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Är du intresserad av förebyggande hälso- och sjukvård? Arbetar du självständigt och är ansvarstagande? Är du bra på att samarbeta och tycker om att ge bäst möjlig service till patienterna? Då är du varmt välkommen att arbeta hos oss!

Vi är ca 30 medarbetare från olika yrkeskategorier, varav sju är sjuksköterskor eller distriktssköterskor. 
På grund av pensionsavgång söker vi nu en ny medarbetare till vår trevliga sjuksköterskegrupp.

Arbetsuppgifter

På vårdcentralen Visby Norr kommer du att arbeta både självständigt och i team, med övriga personalkategorier kring patienten.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara telefonrådgivning, administrera mina vårdkontakter, mottagningsarbete i form av "akutsköterska" samt sedvanlig distriktssköterskemottagning.
Vi triagerar patienter med psykisk ohälsa, samt arbetar med levnadsvanor.
Ett varierande lärorikt arbete.

Vårdcentralen bedriver specialistmottagningar/teamarbete inom diabetes, Astma-Kol, inkontinens, levnadsvanor, demens samt hjärtsvikt. 
Du kommer då vara med i teamarbetet kring någon av dessa patient grupper.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med VUB i öppen hälso- och sjukvård.

Meriterande är om du är distriktssköterska, eller sjuksköterska med utbildning i något av specialistområdena: diabetes, inkontinens, levnadsvanor samt hjärtsvikt. 
Du kommer då vara med i teamarbetet kring någon av dessa patient grupper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper vi värdesätter är god samarbetsförmåga och stort ansvarstagande.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Therese Pettersson
Enhetschef
0498-268754

Annelie Johansson
Facklig representant, Distriktssköterska
Annelie.Johansson04@gotland.se

Logga

Distriktssköterska/­sjuksköterska

Ansök nu

Dela detta jobb