halsojobb.se

Distriktssköterska Hemvård Norr

Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Distriktssköterska Hemvård Norr

Förenade Care driver Hemvård Norr på uppdrag av Östersunds kommun sedan oktober 2009. Vi är idag ett team som består av undersköterskor, distriktssköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, gruppledare, samt verksamhetschef. Vår styrka är att vi har ett nära teamsamarbete och hela hemvårdsteamet träffas dagligen. Vi söker ny en distriktssköterska.

Vårt koncept är att värna om och utveckla en god kvalitet på vår verksamhet- så att de vi finns till för, dess närstående, våra uppdragsgivare och våra anställda tydligt upplever vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

 

Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för sedvanliga distriktssköterskeuppgifter samt i tjänsten ingår att du deltar i omvårdnads-arbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL. Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL. I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet, du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp.

PERSONLIGA EGENSKAPER Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har individens bästa i fokus. Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som kunder, närstående och medarbetare.

KRAV Du måste ha B-körkort ochkunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET Heltid, tillsvidareanställning, måndag-fredag 8-17

LÖN Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM 2019-11-30 Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON Verksamhetschef Linnéa Sonidsson 070-1063059 Rådhusgatan 46 831 34 Östersund

Dela detta jobb

Distriktssköterska Hemvård Norr

Förenade Care AB