halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Barnhälsovården på Gotland finns för närvarande på vårdcentraler i Visby, Slite, och Hemse. Vi söker nu en medarbetare till Hemse.

Gotlands barnhälsovård präglas av den lilla organisationens fördelar med nära samverkan. Samtliga läkarmottagningar bemannas från barnmottagningen. Bastalet på Gotland är 50 nyfödda barn per år och heltid, under en projektperiod september 2019-december 2020 går vi ner ytterligare i bastal till 47,5 nyfödda barn per år och heltid för att utveckla vårt samarbete med socialtjänstens öppna verksamhet i ett utökat hembesöksprogram.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av egen mottagning med sedvanliga BHV-kontroller enligt Krav- och kvalitetshandbok samt Rikshandboken för barnhälsovård, läkarmottagning, hembesök, gruppverksamhet mm.

Kvalifikationskrav

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning mot öppen hälso- och sjukvård och/eller barn och ungdom. Erfarenhet av arbete inom barnhälsovård är meriterande. Vi söker dig som är engagerad och självgående. Vi värdesätter samarbetsförmåga och flexibilitet. Utbildning i MI är en merit.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Placering
Primärvård BVC, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid, sysselsättningsgrad 80%
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse med varaktighet tom 2020-08-31
Kontakt
Anna Gradelius
Enhetschef
0498- 26 85 11
Yvonne Shatohin
Facklig representant, Distriktssköterska
0498- 268242 eller 0498-268057
Ansökan
Referensnummer
A909142
Sök senast
2019-12-29
Övrigt
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Logga

Distriktssköterska/­barnsjuksköterska

Ansök nu

Dela detta jobb