halsojobb.se

Distriktsläkare till Bergshamra vårdcentral

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-15

Ansök nu

Distriktsläkare till Bergshamra vårdcentral

Har du ett intresse för digital utveckling? Söker du möjlighet att utvecklas och vill bidra till framtidens primärvård? Då är vi arbetsplatsen för dig!

Om oss
 Då en av våra distriktsläkare går i pension i januari söker vi nu en ny kollega. Hos oss får du fördelarna med en mindre vårdcentral - du lär snabbt känna vårt fasta arbetsteam bestående av distriktsläkare, ST -läkare, AT-läkare, distriktsköterskor och undersköterskor samt medicinska sekreterare. Vi har drygt 4000 listade patienter och har även en filial på Blidö som bemannas med läkare vissa dagar i veckan.
I Tiohundra finns flera vårdcentraler, vi samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor sinsemellan, gentemot sjukhuset och övriga verksamheter i Tiohundra samt har uppdrag som Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att bedriva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktivitet inom primärvården. Vi ingår också i samma verksamhetsområde som Norrtälje sjukhus. Lyft bara på luren och diskutera handläggning med mottagningsresursen, bakjourerna eller röntgenläkaren. Vi blir snabbt bekanta med varandra och slipper remisser i retur!

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

Om tjänsten
 På vårdcentralen arbetar vi nära tillsammans och tar tillvara på varandras kompetenser. Det medför att vi på ett bra sätt kan möta patienternas behov och få ett helhetsperspektiv i behandlingen. Arbetet är självständigt och varierat vilket ger goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.
Arbetar du hos oss finns möjlighet att sköta administration hemifrån, samt att göra en del återbesök på distans via videolänk. Tjänsten är på heltid eller deltid. Tillträde efter överenskommelse.
Vi kan även erbjuda: Anställningsvillkor samt övertidsersättning enligt kollektivavtal Flexibel/individuellt anpassad tjänst enligt följande:    Schemalagd intern fortbildning   Extern fortbildning 10 dagar/år vid heltidstjänst   Flexibla lösningar vid pendling   Möjlighet till sidouppdrag som BVC eller hemsjukvård    Möjlighet till forskning inom ramen för Akademisk Vårdcentral   Frivillig jourtjänstgöring på husläkarjourens kvälls- och helgmottagning   Möjlighet att auskultera inom övriga verksamheter   Individuell lönesättning   Friskvårdscheck Glesbygdsförmån  

Om dig
 Vi söker nu dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Goda språkkunskaper i svenska (minst motsvarande C1-nivå) är en förutsättning. Du är positiv till nytänkande och kvalitetsutveckling och tycker det är spännande med digital utveckling. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ. Det är en fördel om du har körkort då vårdcentralen ligger cirka 15 minuters restid med bil från Norrtälje.
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. 
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
På väg till Norrtälje med hela familjen? Det är förstås mycket som måste ordnas. Bostad, jobb till medföljande partner, skola, barnomsorg och liknande. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av våra största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen. Låt oss veta om du är intresserad!

 

Dela detta jobb

Distriktsläkare till Bergshamra vårdcentral

Tiohundra AB