halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Dietist till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-13

Ansök nu

Dietist till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Har du erfarenhet av barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Då ska du läsa vidare!

Vi erbjuder
Medicinsk enhet Klinisk nutrition tillhör Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessioner och bedriver verksamhet fördelat på två funktionsenheter; Vuxen och Barn.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med patientgrupper som finns på ett universitetssjukhus, på en plattform som gör vårdinsatser i forskningens framkant. Här möts du av en inkluderande och utvecklande arbetsmiljö med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom det tvärprofessionella teamet.

Vi söker nu en dietist till Klinisk nutrition med uppdrag inom Pediatrik på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Solna. Ditt huvudsakliga område är inom Neonatologi och kirurgi.

Om tjänsten
Som dietist på Klinisk nutrition ingår du i ett interprofessionellt medicinskt team där du utgör en nödvändig kompetens.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Att följa patienten på slutenvård och öppenvård enskilt och i samarbete med annan vårdpersonal.
  • Att föreläsa och utbilda bland annat vårdpersonal, patientgrupper och studenter.

Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Som medarbetare hos oss inom Klinisk nutrition är även en naturlig del av ditt arbete att bidra till och delta i aktuella utvecklingsprojekt och forskning. Din hemvist inom Klinisk nutrition innebär att du blir en del av ett dietistteam där vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika områdena, varför uppdragen över tid kan komma att varieras.

Annonsen avser ett heltidsvikariat till och med 2022-12-31.

Vi söker

För att bli framgångsrik i den här rollen bör du ha god samarbetsförmåga och trivas med att vara en del av ett team där du tar ett tydligt ägarskap för dina frågor. Därtill värdesätter vi din förmåga att prioritera och är handlingskraftig i oförutsedda situationer.

Vi vänder oss till dig som är nyfiken, ser möjligheter och vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån givna mål. Du har ett positivt förhållningssätt som bidrar till en arbetsplats där vi hjälper varandra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Meriterande:

  • Magisterexamen eller högre akademisk utbildning.
  • Klinisk erfarenhet som dietist inom pediatrisk verksamhet.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Om rekryteringsprocessen
Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Dietist till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Karolinska Universitetssjukhuset