halsojobb.se

Dietist till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Dietist till Karolinska Universitetssjukhuset

Är du en erfaren dietist som brinner för att utveckla både din profession och vården den ger? Lockas du av möjligheten att arbeta med ovanliga patientgrupper i en akademisk miljö? Vi söker nu en kollega med kompetens inom endokrinologi, njurmedicin och/eller akutkirurgi/plastikkirurgi.

Funktionsområde (FO) Klinisk nutrition ingår i Funktion Hälsoprofessioner som är under förändring och utveckling för att möta sjukhusets temaorganisation. Idag är klinisk nutrition fördelad på tre funktionsenheter; Vuxen, Cancer samt Barn- och kvinnosjukvård.

Här verkar du på en plattform som gör vårdinsatser i forskningens framkant. Vi bedriver högspecialiserad nutritionsbehandling enligt överenskommelser med uppdragsklinikerna inom Karolinska Universitetssjukhuset. Forskning, utbildning och utveckling ses som kärnverksamheter likvärdiga med universitetssjukhusets vårduppdrag. Som medarbetare hos oss inom Hälsoprofessionerna ingår det som en naturlig del av din tjänst att bidra till och delta i aktuella utvecklingsprojekt och forskning. Vi verkar för att skapa en arbetsmiljö där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra.

Om tjänsten

Nu söker vi en dietist för tillsvidareanställning inom Funktionsenhet Vuxen i Huddinge, med uppdrag mot patienter inom endokrinologi, njurmedicin och/eller akutkirurgi/plastikkirurgi. Du kommer att arbeta i ett dietistteam där vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika områdena, varför uppdragen över tid kan komma att varieras.

Som dietist inom vår verksamhet ingår du i ett medicinskt team, där du utgör en nödvändig kompetens. Detta genom att arbeta enligt NCP i all nutritionsbehandling och använda evidensbaserade metoder för utredning, åtgärder, uppföljning och utvärdering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar: 

  • Att följa patienten genom hela vårdprocessen både inom öppen- och slutenvård i samarbete med annan vårdpersonal 
  • Ta emot och handleda dietiststudenter
  • Föreläsa och utbilda vårdpersonal, patientgrupper och studenter med flera   

Provanställning kan komma att tillämpas.  

Vi erbjuder 

Utöver de förmåner som vi på Karolinska sjukhuset erbjuder, får du hos oss på Klinisk nutrition:

  • Möjlighet att arbeta med patientgrupper som finns på ett universitetssjukhus
  • En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö, med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom det tvärprofessionella teamet
  • Möjlighet till fördjupning och specialisering mot specifik patientgrupp

Vi söker

Vi vänder oss till dig som har en god samarbetsförmåga och som trivs med att vara en del av ett team. Du vill medverka till en arbetsplats där vi hjälper varandra för att nå våra gemensamma mål, och kan både ge och ta hjälp när så behövs. Du tar eget ansvar för ditt arbete, arbetar enligt en tydlig process och organiserar och planerar ditt arbete väl. Därtill är du är trygg i dig själv och duktig på att anpassa dig till vad omgivningen kräver. När det är mycket att göra reflekterar du kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

För att trivas hos oss ser vi dessutom att du är nyfiken, ser möjligheter och vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån givna mål. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer

  • Legitimerad dietist
  • Klinisk erfarenhet som dietist, företrädesvis inom endokrinologi, njurmedicin och/eller akutkirurgi/plastikkirurgi, är starkt meriterande 
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Magisterexamen eller högre akademisk utbildning är önskvärt

Om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval.

Välkommen att söka redan idag!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Dietist till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset