halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Dietist till Barn- och ungdomsmottagningens obesitas-team

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Dietist till Barn- och ungdomsmottagningens obesitas-team

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till oss på Barn- och ungdomsmedicin!

Område barn- och ungdomsmedicin består av två öppenvårdsenheter där barnmottagningen har både planerad och akut verksamhet under dagtid samt en dagvårdsmottagning med i huvudsak planerad verksamhet. Här finns även slutenvård med två avdelningar varav en med neonatal inriktning och den andra med barn- och ungdomar upp till 18 år. Inom området arbetar ca 120 medarbetare utifrån olika yrkesroller och i nära samarbete med varandra.

På våra specialistmottagningar för barn och ungdomar upp till 18 år arbetar vi i många olika tvärprofessionella team. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling inom vårt område. Här har du nära till specialistkunskap, utbildning och engagerade kollegor.

Arbetsbeskrivning

Vill du som dietist vara med och bygga upp ett barnobesitasteam hos oss?
Övervikt och obesitas hos barn- och ungdomar utgör ett mycket stort folkhälsoproblem. Åtgärder för att förebygga och behandla övervikt och obesitas hos barn och ungdomar är prioriterat i Region Jämtland Härjedalen. Utifrån det har Barn- och ungdomsmedicin fått i uppdrag att starta ett barnobesitasteam för barn och ungdomar från förskoleåldern upp till 17 år. Att behandla barnobesitas innebär stora utmaningar men goda erfarenheter från olika enheter nationellt och internationellt visar att det är fullt möjligt att behandla barnobesitas med effektiva metoder. Detta kräver ett strukturerat samarbete mellan många olika aktörer i samhället som arbetar med barn- och ungdomar.
Barnobesitasteamet ska utgöra länets kompetenscentrum vad gäller barnobesitas. Vill du vara med och starta upp denna verksamhet tillsammans med engagerade medarbetare? Vi kan erbjuda ett arbete i team som behöver arbeta i nära samarbete med övriga aktörer. Arbetet är utvecklande, stimulerande och utmanande samt ställer stora krav på personlig lämplighet.
Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innefatta behandling individuellt och i grupp via fysiska eller digitala besök. Tillsammans kommer teamet ansvara för fortbildning inom området samt externt gentemot primärvård, skolhälsovård och barnhälsovård samt samverkan med olika aktörer. Som dietist kommer du tillsammans med sjuksköterska att ha en nyckelroll i detta arbete. Det är en unik möjlighet att få vara med och bygga upp något nytt och en möjlighet att få samarbeta nära i det tvärprofessionella teamet med sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, kurator samt medicinsk sekreterare.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad dietist samt har några års erfarenhet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med övervikt och obesitas.

Du har en positiv personlighet, är noggrann, har engagemang, är flexibel, har servicetänkande och ett gott bemötande. Du har även ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera, strukturera och planera ditt arbete. Du besitter en god samarbetsförmåga samtidigt som du tar ett stort eget ansvar.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och ev tillsättning sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vill du veta mer om tjänsterna, eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, är du välkommen att kontakta enhetschef.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Heléne Wikstrand Fryklund
Enhetschef
Telefon: 063-153842
Email: helene.wikstrandfryklund@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

 

Ansökan

Referensnummer: Persr/372/2022
Sista ansökningsdag: 2022-05-22

Dela detta jobb

Dietist till Barn- och ungdomsmottagningens obesitas-team

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård