halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Dietist till Barn- och ungdomskliniken, Sundsvall/Härnösand

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-27

Ansök nu

Dietist till Barn- och ungdomskliniken, Sundsvall/Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Barnmottagning i Sundsvall/Härnösand är indelade i planerade medicinska mottagningar, jourmottagning och telefonrådgivning. Den planerade verksamheten består av både läkar- och sjuksköterskebesök samt dietistbesök. Till jourverksamheten kommer barn med alltifrån infektioner till mer omfattande medicinska åkommor.

Barn och ungdomsavdelning 44 är en allvårdsavdelning med 12 vårdplatser i åldrarna 0-18 år. Här vårdas även barn inom ortopedi, kirurgi, öron och vi har ett nära samarbete med barnpsykiatrin. Samvård bedrivs på avdelningen.

Neonatalavdelning 45 är en avdelning med 12 vårdplatser. Här vårdas barn, som inte behöver vara i respirator, f o m vecka 28.

Nu söker vi en dietist med basplacering på Barn- och Ungdomsmottagning i Sundsvall. I anställningen ingår arbete på Barn- och Ungdomsklinik Sundsvall/Härnösand och ett visst samarbete med Barnhabilitering och BUP.

Anställningen avser en vikariatsanställning under 6 månader från tillträdesdatum. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder Dig ett roligt och stimulerande arbete där vi sätter barn och familj i centrum. Vi är en trivsam arbetsplats med bra kamratskap. I dietistuppdraget på barn och ungdomsmedicin bildar du tillsammans med tre andra erfarna och drivna dietister ett team som tillsammans arbetar för att alltid ligga i framkant med senaste forskning och vetenskap samt att ge varje patient ett professionellt omhändertagande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad dietist. Barn- och ungdomserfarenhet är meriterande. För denna roll krävs att du har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper. Du bör också kunna ta emot egna patienter och även ha patientkontakt via telefon. Som person är du flexibel och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Låter detta intressant?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-27

Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karolina Persson

Dietist

Telefon: +4660182131

E-post: karola.persson@rvn.se

Maria Harlin

Enhetschef

Telefon: 060-181551

Mobiltelefon: 072-4506932

E-post: maria.harlin@rvn.se

Sandra Högberg

Naturvetarna

Telefon: +4660181630

E-post: sandra.hogberg@rvn.se

Dela detta jobb

Dietist till Barn- och ungdomskliniken, Sundsvall/Härnösand

Region Västernorrland