halsojobb.se

Dietist till äldreboende Enebacken

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Dietist till äldreboende Enebacken

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Dietist till vår verksamhet  Enebacken i Åkersberga, med intresse för äldreomsorg

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 lägenheter fördelade över tre plan. Varje plan är indelat i fyra hemtrevliga enheter med nio lägenheter i varje där det finns ett gemensamt kök och allrum.

Verksamheten har två avdelningar avsedda för korttids- och växelboende, samt  sju avdelningar för personer med olika demenssjukdomar och tre avdelningar för somatik.

Verksamheten ligger naturskönt i utkanten av Åkersberga omgivet av villaområden, åkerlandskap och skog.

Som dietist på Enebacken ingår du i vårt multiprofessionella team, som består av sjuksköterskor, omvårdnadspersonal, rehabpersonal, kurator, dietisk, som tillsammans samordnar och tillgodoser insatser runt våra boende på korttids- och växelboende och i vårdboendet.

Arbetsbeskrivning:

Som Dietist utgör du ett stöd till sjuksköterskor och omsorgspersonal kring nutritionsfrågor. Du hjälper till i individuella ärenden men även övergripande. Du håller utbildningar inom kost- och näringslära till kostombuden.

Utifrån din kompetens utformar du även rutiner och driver och utvecklar kvalitetsarbetet.

Som dietist samverkar du med sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster samt omvårdnadspersonal för att säkerställa den äldres nutrition och näringsbehov. Målgruppen handlar främst om personer med ofrivillig viktförlust, ätsvårigheter eller undervikt. Arbetet är självständigt, kräver flexibilitet samt god samarbetsförmåga. 

Egenskaper:

Som person är du självständig, ansvarsfull, prestigelös, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalitet av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag. 

Kvalifikationer:

Du är en legitimerad dietist gärna med några års erfarenhet.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer sker fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Enebacken kontakta: Verksamhetschef, Ewa Mail: ewa.svensson@ansvarochomsorg.se 

Dela detta jobb

Dietist till äldreboende Enebacken

A&O Ansvar och Omsorg