halsojobb.se

-->

Dietist med uppdrag inom Tema Åldrande

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dietist med uppdrag inom Tema Åldrande

Vill du vara med och utveckla dagens universitetssjukvård inom klinisk nutrition med inriktning mot äldre? Vi söker nu en vikarierande dietist till Hälsoprofessionernas funktionsområde Åldrandes hälsa och funktion, där vi både lär andra och lär av varandra!

Funktionsområde Åldrandes hälsa och funktion inom Funktion Hälsoprofessioner är en multiprofessionell organisation där psykologer, kuratorer, dietister, logopeder, arbetsterapeuter och fysioterapeuter är anställda under samma tak och gemensamt arbetar mot Tema Åldrande.

Vi erbjuder 

Här möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor av olika professioner i en stimulerande arbetsmiljö! Hos oss får du unika möjligheter att arbeta med en kombination av högspecialiserad klinisk vård, forskning, utbildning av studenter och innovation.

Om tjänsten

Annonsen avser ett vikariat med tillträde 2020-01-27 och som varar till och med 2020-10-30.

Som dietist hos oss arbetar du med individuell nutritionsbehandling till patienter i både sluten- och öppenvård. Inom slutenvården möter du patienter med hjärtsvikt, KOL, infektioner, höftfrakturer och andra ortopediska tillstånd, konfusion samt patienter med kognitiv svikt, stroke och neurologiska sjukdomar. Öppenvården innefattar sjukhusets kognitiva mottagning, som riktar sig till personer med kognitiv svikt som till exempel utreds för misstänkt demenssjukdom. Inom öppenvården finns även en klinisk prövningsenhet, en genetisk enhet samt en trafikmedicinsk mottagning. 

Dina huvudsakliga uppgifter innebär utredning, åtgärder, uppföljning och utvärdering. All nutritionsbehandling utförs enligt NCP och baseras på evidensbaserade metoder. Du undervisar även vårdpersonal inom ämnet klinisk nutrition och deltar i det kontinuerliga utvecklingsarbetet i team och inom Funktionsområde Åldrandes hälsa och funktion. Mottagande och handledning av studenter ingår som en naturlig del av tjänsten.

Vi söker dig som känner dig säker i din professionella roll som dietist, har god initiativ- och samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt och flexibelt samt bidra till en god stämning i de interprofessionella team du arbetar inom.

Du har också ett intresse för andra professioners kunskap och bedömningar, i syfte att ge patienten den bästa vården ur ett helhetsperspektiv. Därtill är du utvecklingsorienterad och har ett intresse för forskning och vårdutveckling. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. 

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad dietist.

Kompetens inom äldre och neurologi är meriterande, men inget krav. Vi ser det även som en fördel om du har dokumenterad erfarenhet av att delta aktivt i forskning, utveckling och utbildning.

Om rekryteringsprocessen

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen att söka redan idag!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)   

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Dietist med uppdrag inom Tema Åldrande

Karolinska Universitetssjukhuset