halsojobb.se

Dietist

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-15

Ansök nu

Dietist

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Nu söker vi en Dietist till våra verksamhet Tryggheten i Solna

Som Dietist utgör du ett stöd till sjuksköterskor och omsorgspersonal kring nutritionsfrågor. Du hjälper till i individuella ärenden men även övergripande. Du håller utbildningar inom kost- och näringslära till kostombuden.
Utifrån din kompetens utformar du även rutiner och driver och utvecklar kvalitetsarbetet.
Som dietist samverkar du med sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster samt omvårdnadspersonal för att säkerställa den äldres nutrition och näringsbehov. Målgruppen handlar främst om personer med ofrivillig viktförlust, ätsvårigheter eller undervikt.
Arbetet är självständigt, kräver flexibilitet samt god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du är en legitimerad dietist gärna med några års erfarenhet.

Som person är du självständig, ansvarsfull, prestigelös, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalitet av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag.

Övrigt:
Arbetstid/Varaktighet
Nu 30% (tim tid kan även diskuteras), i framtiden kan det utökas, tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. Fast månadslön.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Berga kontakta:
Verksamhetschef, Annika Höijer
Mail: annika.hoijer@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0734-367873

  • Deltid
  • Dietist
  • Ansök före okt 15

Dela detta jobb

Dietist

A&O Ansvar och Omsorg