halsojobb.se

Dietist, 3 tjänster till äldreboenden inom A&O Temabo i Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Dietist, 3 tjänster till äldreboenden inom A&O Temabo i Stockholm

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Du utgör ett stöd till sjuksköterskor och omsorgspersonal kring nutritionsfrågor. Du hjälper till i individuella ärenden men även övergripande. Du håller utbildningar inom kost- och näringslära till kostombuden.
Utifrån din kompetens utformar du även rutiner och driver och utvecklar kvalitetsarbetet.
Som dietist samverkar du med sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster samt omvårdnadspersonal för att säkerställa den äldres nutrition och näringsbehov. Målgruppen handlar främst om personer med ofrivillig viktförlust, ätsvårigheter eller undervikt.
Arbetet är självständigt, kräver flexibilitet samt god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du är en legitimerad dietist gärna med några års erfarenhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi söker dietist till flera enheter i Stockholmsområdet så skriv i din ansökan vilken enhet du främst är intresserad av.
Varierande sysselsättningsgrad.

Enheter som söker dietist;

Enebacken, Åkersberga
Berga och Tryggheten, Solna
Bergsund, Södermalm
Kampementet, Östermalm

Vi tar bara emot ansökningar via rekryteringsverktyget.

Dela detta jobb

Dietist, 3 tjänster till äldreboenden inom A&O Temabo i Stockholm

A&O Ansvar och Omsorg