halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Dialyssjuksköterska till Nyköping

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2022-01-27

Ansök nu

Dialyssjuksköterska till Nyköping

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska alt specialistsjuksköterska med några års erfarenhet av arbete på dialysmottagning till ett bemanningsuppdrag hos kund i Nyköping. Uppdraget innebär arbete som konsult på dialysmottagning där kunden använder Baxter Gambro Artis dialysmaskiner.   

Tid för uppdrag : 211220 – 220320 med stora chanser till förlängning
 Schema kan diskuteras.

Vi kan hjälpa till med boende vid behov!

DIN PROFIL

Legitimerad Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet på Dialysmottagning. .God erfarenhet av Baxter Gambro Artis dialysmaskiner är meriterande. God erfarenhet av CDK, Av-fistel och graft är meriterande. Dokumentationssystem NCS CROSS

OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag! 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Dialyssjuksköterska till Nyköping

Centric Care AB