halsojobb.se

logga

Dialyssjuksköterska till Lycksele

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-11-02

Ansök nu

Dialyssjuksköterska till Lycksele

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är Legitimerad Sjuksköterska med några års erfarenhet inom dialysvård, till ett sex månader långt uppdrag i Lycksele. Uppdraget innebär arbete som Dialyssjuksköterska på avdelning. Du kommer att jobba med planering och utförande av dialysbehandlingar samt deltagande i omvårdnad. Arbetsuppgifterna kräver att du är trygg i rollen som Dialyssjuksköterska och är van att arbeta självständigt. 

Vi söker dig som finns tillgänglig för arbete under perioden v 39-13 (2022). Arbetstid i förstahand dagtid måndag - fredag. Vid behov förekommer även tjänstgöring lördag samt röda dagar (som infaller måndag-fredag). Vi ser gärna att du som söker kan jobba hela eller större delen av uppdragsperioden men även du som kan jobba kortare perioder är varmt välkommen in med din ansökan.  

DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet inom Dialysvård. 

OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Dialyssjuksköterska till Lycksele

Centric Care AB