halsojobb.se

Dialyssjuksköterska- Sektionsledare till Förenade Arabemiraten

Ansök nu

Dialyssjuksköterska- Sektionsledare till Förenade Arabemiraten

Vi söker Dialyssjuksköterska med erfarenhet som Sektionsledare till vår dialysavdelning på Sheikh Khalifa Hospital i Ajman, Förenade Arabemiraten.

En spännande tjänst som ger dig möjlighet att göra skillnad, på riktigt!**Kvalifikationer

Vem är du?

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med minst tre års utbildning motsvarande Bachelor of Science in Nursing samt fyra års erfarenhet av dialys. Önskvärt är tidigare erfarenhet från ledande roll såsom Sektionsledare (Senior Charge Nurse).

- Vi ser att du är en person med vilja och nyfikenhet att verka i en annorlunda miljö i multikulturella team. Du är positiv och flexibel med god förmåga att anpassa dig till nya omständigheter.

- Vi ser även att du kan planera och arbeta självständigt i ditt arbete. Vi värdesätter att du har god kommunikationsförmåga och ett stort engagemang.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Talent Aquisition Manager Annie Sjölund Tel 0733-602984.

I din ansökan önskar vi ett CV. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag!

  • An exciting and developing specialist environment

  • The quality and the patient is ALWAYS in focus

  • Close to decisions, good ideas become reality fast

  • Goal: Leading in each specialist area we work in

  • We work with efficient and optimised processes

  • Experienced staff & extensive knowledge internally

ABOUT THE COMPANY

Vilka vi är

GHP Specialty Care AB är en svensk vårdkoncern. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark, Kuwait och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass. Vårt affärsområde GHP International söker nu Sektionsledare/Dialyssjuksköterska som kommer vara anställd direkt av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman (SKMCA), ett emirat i Förenade Arabemiraten.

SKMCA är Ajmans enda akut- och traumacenter med över 120 000 akutpatienter årligen och erbjuder utöver det en bred verksamhet med flertal specialiteter på våra fyra sjukhus.

Läs mer om oss här

Annie Sjölund | Hiring Manager

 Send e-mail  0733-602984

Dela detta jobb

Dialyssjuksköterska- Sektionsledare till Förenade Arabemiraten

GHP Specialty Care AB