halsojobb.se

-->

Diabetessjuksköterska till Endokrin- Diabetesmottagning i Huddinge

Ansök nu

Diabetessjuksköterska till Endokrin- Diabetesmottagning i Huddinge

 

Tema Inflammation & Infektion söker sjuksköterska till Endokrin- Diabetesmottagning i Huddinge.

Vi erbjuder
Endokrinmottagningen Huddinge är en väl inarbetad verksamhet som bedrivs i trivsamma lokaler. Vi arbetar i team där det finns stor kompetens, och en positiv anda som man gärna delar med sig av. Anställningen kommer framförallt att vara på vår diabetesmottagning, och dagvårdsenhet för diabetiker med typ 2-diabetes.

Om tjänsten
Du kommer arbeta med Typ 1 diabetes och i en arbetsgrupp med positiv anda, stor kompetens och förmåga att dela med sig av sina kunskaper. Som sjuksköterska leder, planerar och organiserar du omvårdnaden kring patienten och samarbetar i team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och övriga hälsoprofessioner.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat egna mottagningar, samt flera olika typer av dagvårdsgrupper för våra patienter med Typ 1och Typ 2 diabetes.

Det ingår också en del bokning och att kalla sina egna patienter även om vi idag får mycket hjälp av våra undersköterskor med detta arbete även telefonrådgivning i Tele-Q samt svara på frågor på 1177. Vi har också en FoU enhet i anknytning till mottagningen där det finns möjlighet att vara med och utveckla diabetesvården.

Vi har nyligen fått till en tjänst som Biträdande Universitetssjuksköterska på mottagningen som kommer att arbeta för omvårdnadsutvecklingen på mottagningen vilket vi alla tycker ska bli jättekul, genom att på djupet kvalitetssäkra och utvärdera den vård vi bedriver på ett mera strukturerat sätt. Känner du att detta är något som du skulle tycka vara inspirerande och ge dig drivkraft, då är du välkommen med din ansökan till oss!

Vi söker
Vår vision är att tillsammans skapa världsledande endokrinologisk vård, forskning, och utbildning, för att kunna ge våra patienter det bästa omhändertagandet som går att få. Därför är det av vikt att våra värdeord, ansvar, medmänsklighet och helhetssyn, är ord som även du värdesätter och inspireras av.

Vi söker dig som är en noggrann och ansvarskännande person, som kan arbeta självständigt likväl som i team. Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra liksom att du anser det viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning inom diabetes och tidigare erfarenhet från liknande arbete minst 2 år.

Intervjuer och urval kan komma att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Diabetessjuksköterska till Endokrin- Diabetesmottagning i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset