halsojobb.se

-->

Chefsassistent/Medicinsk sekreterare till Endokrin i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-13

Ansök nu

Chefsassistent/Medicinsk sekreterare till Endokrin i Huddinge

 

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill bli vår nya chefsassistent och arbeta med oss inom vårdadministration på Tema Inflammation och Infektion med placering på Medicinsk Enhet Endokrin i Huddinge. Vi finns idag i en sammanhållen organisation inom vårdadministration och vi arbetar i team med våra verksamheter. Vi är ca 90 medarbetare.

Tjänsten är placerad på ME Endokrin Huddinge men man behöver delta på möten på Solna. De huvudsakliga ämnesområdena inom Endokrinologi är thyreoidearubbningar, hypertoni, osteoporos, fotsår hos diabetiker, hypofys-och binjurerubbningar samt hyperlipidemi. Vi utreder, diagnostiserar och behandlar dock alla endokrinologiska sjukdomar, ibland med samarbete med andra kliniker på Karolinska Universitetssjukhuset.

Om tjänsten
Som chefsassistent/medicinsk sekreterare är du en viktigt del i av verksamheten och en deltagare i ledningsgruppen.

Dina arbetsuppgifter består främst i att stötta verksamhetschefen i varierande arbetsuppgifter såsom Heroma, Raindance, minnesanteckningar vid ledningsgruppsmöten, protokoll vid samverkansmöten, ta fram statistik, uppdatera sidor på vårt Intranät Inuti, arkivredogörare, samt journalskrivning vid behov. Vi lägger stor vikt vid om man arbetar som chefsassistent idag.

Vi söker

Dig som har medicinsk sekreterarutbildning, som är strukturerad, en god organisatör och kan arbeta självständigt. Du trivs i en föränderlig miljö och lockas av möjligheten att få en bred kompetens i din roll. Du har förmågan att kommunicera på ett tydligt och prestigelöst sätt, är bra på att samarbeta och har en positiv inställning. Du känner dig bekväm med många kontaktytor och kan hantera olika personligheter samt parallella arbetsuppgifter.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn och vår Vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi tillämpar flextid och erbjuder subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym.
Intervjuer sker löpande där vi berättar mer om vår verksamhet - välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer
Du har en administrativ talang och tycker om struktur, ordning och reda. Du är duktig på svenska språket samt förmåga att kunna kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet samt har webbredaktörskompetens. Du kan ta initivativ , ha förmåga att arbeta mot uppsatta mål med ett högt engagemang välkomnar förändring och nytänkande. Du har ett genuint intresse av verksamhetsutveckling och kan självständigt leda och ansvara för avgränsande projekt inom ramen för ditt administrativa uppdrag. Vi värdesätter egenskaper som handlingskraft, strategiskt nytänkande där lyhördhet och tydlighet är en viktigt del samt förmåga att omsätta visioner och mål i verksamheten. Du har en förmåga att engagera, skapa delaktighet och ett positivt klimat genom ditt sätt att vara.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Chefsassistent/Medicinsk sekreterare till Endokrin i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset