halsojobb.se

Chef till operation och post-op GHP Stockholm Spine Center

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-11

Ansök nu

Chef till operation och post-op GHP Stockholm Spine Center

Nordens största ryggklinik söker nu en erfaren chef till vår operations- och post-op enhet. På GHP Stockholm Spine Center kommer alltid kvalitet och patientfokus i första hand. Vi är en komplett ryggklinik för elektiv kirurgi, allt ifrån mindre diskbråcksingrepp till stor korrektionskirurgi.

Som chef för operations- och post-op har Du ansvar för ledning och utveckling av verksamheterna. Detta medför ansvar för personal, budget, vårdkvaliteten på enheterna samt att skapa en god arbetsmiljö. Personalgruppen omfattar 25 medarbetare. Vi har 4 operationssalar och genomför ca 1700 operationer per år. I rollen ingår också viss klinisk tjänstgöring då vi tror att det är viktigt för våra enhetschefer att ha nära verksamhetskoppling för att lyckas väl i rollen.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operations eller anestesisjukvård. För att lyckas i rollen som chef på operations- och post-op ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledar- eller chefskap.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av rygg- och/eller neurokirurgi eller ortopedisk kirurgi.


Ansökan skall innehålla CV med meritförteckning, personligt brev samt kontaktuppgifter. Intyg samt examensbevis lämnas vid eventuell intervju.

Anställningsvillkor:

 • Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan (varav ca 20% kliniskt arbete efter behov)
 • Anställningsvillkor: 6 månaders provanställning
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Lön: Månadslön
 • Arbetstid: Dagtid mån-fre
 • Övrigt: Försäkring och pension enligt klinikens gällande policy

En attraktiv arbetsplats för vårdpersonal som vill bedriva och utveckla vård i världsklass

 • En spännande och utvecklande specialistmiljö

 • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

 • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

 • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

 • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

 • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Mikael Strid | Kontaktperson

Skicka email

Dela detta jobb

Chef till operation och post-op GHP Stockholm Spine Center

GHP Specialty Care AB