halsojobb.se

Chef för Hälsa-, sjukvård och rehabiliteringsenheten

Företag Tanums kommun
Ort
Utgår

2019-10-22

Ansök nu

Chef för Hälsa-, sjukvård och rehabiliteringsenheten

Är du en ledare med stort intresse och engagemang för vård- och omsorgsfrågor? 

Omsorgsförvaltningen söker chef till Hälsa-, sjukvård- och rehabiliteringsenheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår ledning, planering och utveckling av enheten samt att företräda verksamheten internt och externt. Du har budget-, verksamhet-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du ska arbeta målinriktat och driva kvalitets- och utvecklingsarbete

Tillsammans med din personal bidrar du till att skapa förutsättningar för en och arbetsmiljö och ett positivt utvecklingsklimat där personalens idéer tas tillvara. Vi vill att du fortsätter att driva enhetens aktiva arbete med kompetens- och verksamhetsutveckling.

 Kvalifikationer
Relevant högskoleexamen.  Dokumenterad erfarenhet av ledarskap med verksamhets-, personal- och budgetansvar. Erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård och god kunskap om aktuell lagstiftning inom området. 

  • Du har god kommunikativ förmåga och är trygg i ditt ledarskap.
  • Du har förmåga att skapa trygghet och motivera dina medarbetare. 
  • Du har förmågan att på ett engagerat sätt leda och inspirera.

Arbetet kräver att du har körkort och goda IT-kunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

Övrigt
Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Individuell lönesättning tillämpas. Kommunen har en rökfri arbetsmiljö och ett hälsofrämjande förhållningssätt.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare genom att vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete. Som ledare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag. Du kommer även erbjudas kompetensutveckling genom kommunens ledarutvecklingsprogram.

 Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Chef för Hälsa-, sjukvård och rehabiliteringsenheten

Tanums kommun