halsojobb.se

Centric söker sjuksköterska till medicin avd på Ängelholms sjukhus. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på medicinavdelning. Vecka 42 2020 till och med vecka 1(10/1) 202, blandad tjänstgöring (dag/kväll/natt), tjänstgöring 2 av 5 helger. Vi ser gärna en allmänsjuksköterska med inriktning internmedicin. Journalsystem Melior.

Centric står för boende och resor vid behov.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi. Minst 2 års anestesierfarenhet.
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Centric söker ssk till med Ängelholm

Ansök nu

Dela detta jobb