halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Centric söker sjuksköterska till akut kardiologisk avdelning inkl övervakning och tolkning av hjärta. Nödvändig erfarenhet är självständig tolkning av hjärtövervakning. Behov under perioden v 25-34 men är flexibla. 


 DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeslivserfarenhet.
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Centric söker sjuksköterska till Kardiologen i Västernorrland

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb