halsojobb.se

Vi söker dig som är Leg barnmorska med minst 3 års klinisk erfarenhet av förlossningsvård. BM ska även kunna gå in och arbeta på BB ifall verksamheten kräver det.
Barnmorskorna vi har inne under våren ska också kunna arbeta över semesterperioden 2020. Alla BM ska lämna belastningsregister.
Ska ha gått S –HLR utbildning inom det närmaste året, intyg krävs. 
Certifiering för CTG-utbildning och bäckenbottenutbildning skall uppvisas vid start.
BM skall kunna handleda studenter om så krävs och vara behjälplig med bedömningar.

Behov:
Vecka 13 - 37

100%
Vi har behov av 4 st BM som kommer vara placerade på Förlossningen och BB.

Schemat kommer innebära rotation dag, kväll, natt och helgarbete. Det kommer innebära ca 2-3 helger på 7 veckor.
Att BM ska kunna arbeta kontinuerligt under perioden.
Avdelning 8 består av förlossning, gyn, och BB/familjeBB. Förlossningen har 6 rum. Barnmorska ansvarar för 2 rum och arbetar i parvård med barnundersköterska/undersköterska.   

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter på en förlossningsavdelning. 

DIN PROFIL
Barnmorska med minst 2års yrkeserfarenhet. 

OM OSS
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.
 
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag,  en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Centric söker sjuksköterska till förlossning i Växjö

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb