halsojobb.se

logga

Centric sjuksköterska hjärtavd Helsingborg

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-02

Ansök nu

Centric sjuksköterska hjärtavd Helsingborg

Centric söker sjuksköterska till hjärtavdelningen på Helsingborgs sjukhus. Behov v 35-39. 
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på hjärtavdelning med arbete både på HIA-delen och på eftervården förekommer. Vana av hjärtsjukvård och hjärtövervakning är ett krav.
Meriterande är att ha tjänstgjort på enheten tidigare

Vi står för boende och resor vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska. 

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric sjuksköterska hjärtavd Helsingborg

Centric Care AB