halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Centric Care söker ssk till akutmottagning

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-21

Ansök nu

Centric Care söker ssk till akutmottagning

Vi har nu möjlighet att erbjuda dig som är sjuksköterska ett bemanningsuppdrag på en akutmottagning i Västmanland. Uppdraget är för dig som tycker om att att arbeta mitt i det akuta flödet, där ingen dag är den andra lik. Här kommer du att få möjligheten att utvecklas i din profession, det finns alltid något nytt att lära utifrån att det är många olika tillstånd som behandlas. Patienten är självklart alltid i fokus och man arbetar tätt i team kring patienterna.
Vill du ha möjlighet att göra skillnad varje dag då är det här rätt uppdrag för dig!

Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus och har ett arbetsledande ansvar i omhändertagande, behandling och omvårdnad av akut sjuka internmedicinska patienter. Du är del av ett multiprofessionellt team som är sammansatt av olika yrkesprofessioner. En annan viktig del av ditt arbete är kontakt med närstående och andra vårdgivare.
Arbeta enligt schema där tjänstgöring på vissa helger ingår.
Uppdragsperiod: 220124 - 220403

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du prioriterar till rätt vårdnivå samt omhändertar och behandlar akut sjuka patienter. För att arbeta på akuten krävs att du har tidigare erfarenhet från  arbete på en akutmottagning. Du har förmågan att "hålla huvudet kallt" i stressiga situationer och du kan prioritera och prioritera om.  

DIN PROFIL
Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och vana från akutmottagning. Du bör vara mycket trygg i din yrkesroll som sjuksköterska.
Journalsystem som används är Cosmic.

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar!

CENTRIC CARE
Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. 
​Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi har möjlighet att erbjuder våra kunder tillfällig och fast bemanning och kan därför erbjuda dig som konsult varierande uppdrag och en egen dedikerad kontaktperson.
Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår!
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker ssk till akutmottagning

Centric Care AB