halsojobb.se

logga

Centric Care söker sjuksköterskor till neonatalavdelning i Eskilstuna

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-10

Ansök nu

Centric Care söker sjuksköterskor till neonatalavdelning i Eskilstuna

OM UPPDRAGET
Centric Care söker sjuksköterskor eller barnsjuksköterskor som vill arbeta på en neonatalavdelning i Eskilstuna i höst!

Uppdraget sträcker sig från från september och året ut. Arbetstiden är på dag och natt.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska eller barnsjuksköterska på neonatalavdelning.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska eller barnsjuksköterska med minst två års erfarenhet av neonatalintensivvård med respirator och CPAP
Behovet av fler sjuksköterskor till avdelningen har uppstått pga utökat uppdrag för transporter inom länet mellan Eskilstuna och Nyköping, så erfarenhet av neonatala transporter är meriterande.


OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker sjuksköterskor till neonatalavdelning i Eskilstuna

Centric Care AB