halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Centric Care söker sjuksköterska till specialistmedicinklinik

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-03

Ansök nu

Centric Care söker sjuksköterska till specialistmedicinklinik

Ta möjligheten att arbeta via bemanning med oss på Centric Care! Det är både tryggt och enkelt. Med oss kan du fokusera på det du kan bäst och vi tar hand om resten.  

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till specialistmedicin i Trollhättan. Avdelningen består av tre enheter: njurmedicin, gastromedicin samt endokrinologi. 
Som sjuksköterska under dagtid ansvarar du för en specialitet. Under nattetid arbetar två sjuksköterskor tillsammans med två undersköterskor. En sjuksköterska ansvarar för njurmedicin och en annan för gastromedicin. Endokrinologipatienter delas mellan de två sjuksköterskorna.

UPPDRAGSPERIOD
vecka 3-12 med möjlighet till förlängning. 

ARBETSTID 
Främst natt under denna period. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på enhet med inriktning mot specialistmedicin. 

På avdelningen får du möta patienter med exempelvis levercirros, akut njursvikt samt nyupptäckt diabetes. Avdelningen utför bland annat ascitestappningar, peritonealdialys och insulininställningar. Genom att arbeta inom de tre enheterna får du som sjuksköterska möjlighet till en bred kompetens och goda förutsättningar till utveckling.
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet av specialistmedicin. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker sjuksköterska till specialistmedicinklinik

Centric Care AB