halsojobb.se

logga

Centric Care söker sjuksköterska till sommaruppdrag på PIVA

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-12

Ansök nu

Centric Care söker sjuksköterska till sommaruppdrag på PIVA

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som vill arbeta som bemanningssjuksköterska på en psykiatrisk intensivvårdsavdelning i natursköna Sundsvall med start från 16 juni till och med 15 augusti! 

Inriktningen för vården på avdelningen är psykossjukdomar. De flesta vårdas enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Hit kommer patienter över 18 år. 

 På avdelningen arbetar specialistläkare, psykiatrisjuksköterskor, sjuksköterskor samt skötare.
  
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska vid psykiatrisk intensivvårdsavdelning.

Du kommer att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med omväxlande arbetsuppgifter. I det patientnära arbetet vägleder och stödjer du patienterna i att upptäcka och utveckla sina egna resurser samt hantera symptomen av sjukdomen. 

DIN PROFIL
Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet inom psykiatri. Ingen specialistutbildning krävs för uppdraget.
 
OM OSS
Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig Hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker sjuksköterska till sommaruppdrag på PIVA

Centric Care AB