halsojobb.se

logga

Centric Care söker sjuksköterska till plastik- och käkkirurgavdelning

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-10-18

Ansök nu

Centric Care söker sjuksköterska till plastik- och käkkirurgavdelning

Vill du arbeta i en storstad med småstadskänsla? Då kommer här en möjlighet att arbeta som bemanningssjuksköterska i vackra Uppsala. 

För dig som inte har upplevt Uppsala är det en charmig stad med mycket att se. Om du är intresserad av konst, natur eller historia, har Uppsala ett stort urval av absoluta måsten att se och göra.
Oavsett om du redan bor i Uppsala eller inte tar vi hand om dig och planerar in ditt nästa steg!  

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska för ett uppdrag på avdelning inom plastik- och käkkirurgi. 
På avdelningen vårdas patienter före och efter operation, i alla åldrar (ca 6 månader och uppåt). Vårdtiden varierar mellan allt från mindre än ett dygn till längre vårdtid. Patienterna kan ha medfödda missbildningar, tumörsjukdomar, ansiktstrauman eller brännskador. Här vårdas exempelvis barn som föds med läpp-, käk- och gomspalt (LKG) samt patienter i behov av rekonstruktion efter större kirurgiska ingrepp, exempelvis bröstrekonstruktion. Även käkpatienter där bland annat korrigering av käkställningsfel, t.ex. överbett, är vanliga ingrepp.

UPPDRAGSPERIOD
2021.12.01-2022.03.31

ARBETSTID 
Heltid eller deltid, rotation, dag, kväll samt helg. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom plastik- och käkkirurgi. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av kirurgisk pre- och postoperativ vård. 
Meriterande om erfarenhet av plastik- och käkkirurgisk slutenvård finns.

OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker sjuksköterska till plastik- och käkkirurgavdelning

Centric Care AB