halsojobb.se

logga

Centric Care söker sjuksköterska till Palliativa avd i sydöstra Sverige

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Centric Care söker sjuksköterska till Palliativa avd i sydöstra Sverige

Centric Care är ditt personliga bemanningsföretag, med oss kan du fokusera på det du kan bäst och vi tar hand om resten.

Om du inte redan bor i Västervik kan vi hjälpa till med boende och resor! 

OM UPPDRAGET
Vill du vara en del at ett litet team med hög grad av delaktighet och påverkan i utvecklingen inom den specialiserade palliativvården?

För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till palliativa avdelningen. 

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 37-52

ARBETSTID 
Heltid, dag, kväll samt nattjänst.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på en palliativ avdelning, såsom symtomlindring till patienter med obotlig sjukdom, både i tidig och sen palliativ fas. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker sjuksköterska till Palliativa avd i sydöstra Sverige

Centric Care AB