halsojobb.se

logga

Centric Care söker sjuksköterska till medicinen i Ystad

Ansök nu

Centric Care söker sjuksköterska till medicinen i Ystad

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till en medicinavdelning i Ystad. 
Avdelningen har nyligen slagit samman två medicinavdelningar. Det kan förekomma covid-patienter. 

UPPDRAGSPERIOD
Omgående - 5 november

ARBETSTID 
Heltid, dag samt kväll. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinavdelning. Du kommer arbeta med patienter med flera olika sjukdomar, som bland annat diabetes, hjärtsvikt, lungsjukdomar, neurologiska sjukdomar och/eller infektioner.
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker sjuksköterska till medicinen i Ystad

Centric Care AB