halsojobb.se

logga

Centric Care söker sjuksköterska till kirurgavdelning i sydöstra Svergie

Ansök nu

Centric Care söker sjuksköterska till kirurgavdelning i sydöstra Svergie

Boka in höstens uppdrag redan idag! Upplev småland och lugnet som råder där, här finns närheten till havet, historia, konst och kultur. Vill du varva härliga utflykter i naturen med en dag på stan? Då är detta stället för dig! 

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till en kirurgavdelning på ett sjukhus i sydöstra Sverige. 

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 40- 03

ARBETSTID 
Heltid, rotationstjänstgöring. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på enhet med inriktning mot kirurgi. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av kirurgiskvård. Det är önskvärt att du som söker har erfarenhet från journalsystemet Cosmic.

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker sjuksköterska till kirurgavdelning i sydöstra Svergie

Centric Care AB