halsojobb.se

logga

Centric Care söker sjuksköterska till kirurgavdelning i Eskilstuna

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-28

Ansök nu

Centric Care söker sjuksköterska till kirurgavdelning i Eskilstuna

OM UPPDRAGET
Centric Care söker dig som är egitimerad sjuksköterska och som vill arbeta på kirurgavdelning i Eskilstuna i sommar och höst! 

Uppdraget sträcker sig från 14 juni till och med 15 september med stor chans till förlängning. Arbetstiden är på dag, kväll, natt och helg. Sök redan idag!
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet och gärna erfarenhet av kirurgisk verksamhet.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker sjuksköterska till kirurgavdelning i Eskilstuna

Centric Care AB