halsojobb.se

logga

Centric Care söker Sjuksköterska till en larmcentral i Västerås

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-11-03

Ansök nu

Centric Care söker Sjuksköterska till en larmcentral i Västerås

OM UPPDRAGET
Är du på jakt efter trivsam arbetsmiljö och växlande arbetstempo? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Centric Care söker nu efter dig som är legitimerad sjuksköterska och vill jobba på en larmcentral i Västerås! 
Behovet avser perioden 15 november till och med 31 december. 
Arbetstider : Dag, kväll, natt

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar!

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på larmcentralen tar du emot samtal från hjälpsökande. Varje samtal resulterar i en bedömning, prioritering och åtgärd. Din uppgift är att hjälpa patienten till rätt vårdnivå med hjälp och stöd av ett unikt medicinskt beslutsstöd. Du ska snabbt skapa dig en bild över vad som har hänt och därefter agera utifrån rådande omständigheter.
Som sjuksköterska/larmoperatör kommer du att hantera och hjälpa de som ringer till 112.
 
DIN PROFIL

Vi söker dig som är sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån akutsjukvård och telefonbedömning. Arbetsuppgifterna kräver att du behärskar det svenska språket fullt ut i både tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.
För tjänsten krävs att du är lyhörd och har förmåga att fatta beslut utifrån informationen i samtalet med den hjälpsökande. Du är en god lyssnare som kan ge instruktioner vid akuta sjukdomstillstånd och har lätt att tänka om och tänka nytt.
 
OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.
 
Som konsult hos oss erbjuds du en "all inclusive lösning" gällande exempelvis bra lönevillkor, pensioner, semesterersättning och försäkringar. Du får alltid en egen dedikerad kontaktperson som följer dig och dina önskemål och vi kan erbjuda varierade uppdrag då vi har många avtal runt om i landet. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker Sjuksköterska till en larmcentral i Västerås

Centric Care AB