halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Centric Care söker Psykiatrisjuksköterska till BUP

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-21

Ansök nu

Centric Care söker Psykiatrisjuksköterska till BUP

Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) slutenvårdsavdelning behöver stärka upp med en psykiatrisjuksköterska från bemanning. Det är ett slutenvårdsuppdrag där kunden behöver en sjuksköterska på 100% med start från den 3/1-2022 på Södermalm i Stockholm.

Vården är patient- och familjecentrerad. Samverkan med bl.a. anhöriga, myndigheter och vårdgrannar är en del av det dagliga arbetet. 
Personalgruppen är sammansatt av olika yrkeskompetenser som sjuksköterskor, skötare, läkare, psykolog, kurator samt medicinsk sekreterare som arbetar i team.

Uppdraget finns med start från 3/1 och sträcker sig t.o.m den 28/2-2022.
Du behöver ha möjlighet att arbeta dag, kväll och helg. Ej nätter. 
Din profil:
Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av att ha arbetat inom psykiatri samt en specialistutbildning med inriktning psykiatri
Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv utan att ta över personens känslor.
I enskilda samtal och i samtal i grupp lyssnar du och är mottaglig för motparten och anpassar dig efter situationen. Eftersom du kommer jobba i team är det viktigt att du arbetar bra med andra människor.
Journalsystem som används är Takecare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har frågor gällande uppdraget!

CENTRIC CARE
Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. 
​Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi har möjlighet att erbjuder våra kunder tillfällig och fast bemanning och kan därför erbjuda dig som konsult varierande uppdrag och en egen dedikerad kontaktperson.
Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår!
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss på Centric Care? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker Psykiatrisjuksköterska till BUP

Centric Care AB