halsojobb.se

logga

Centric Care söker omgående skolsköterska till en skola i Lund

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-11-01

Ansök nu

Centric Care söker omgående skolsköterska till en skola i Lund

För dig som är intresserad av ett bemanningsuppdrag som skolsköterska kommer här en möjlighet för ett längre uppdrag på en skola i Lund. 

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad skolsköterska till en skola belägen i de sydvästra delarna av Lund. 

UPPDRAGSPERIOD
Omgående till och med 10-12 veckor framåt med ev. förlängning.

ARBETSTID 
80-100%, dagtid
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska. 
 
DIN PROFIL

Legitimerad skolsköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker omgående skolsköterska till en skola i Lund

Centric Care AB