halsojobb.se

logga

Centric Care söker ögonsjuksköterska till mottagning i Halmstad

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-13

Ansök nu

Centric Care söker ögonsjuksköterska till mottagning i Halmstad

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad ögonsjuksköterska till en ögonmottagning i Halmstad. Kliniken använder kamera från Topcon.

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 36-49

ARBETSTID 
Heltid, dag.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget innebär att ha egen mottagning och ögonbottenfotografera patienter med diabetes.
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Krav med erfarenhet av diabetesscreening med ögonbottenfotografering.

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker ögonsjuksköterska till mottagning i Halmstad

Centric Care AB