halsojobb.se

logga

Centric Care söker barnsjuksköterska till kund i Eskilstuna

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-11-07

Ansök nu

Centric Care söker barnsjuksköterska till kund i Eskilstuna

OM UPPDRAGET
Nu letar vi efter en erfaren barnsjuksköterska till en Barn och ungdomsavdelning i Eskilstuna!

Avdelningen bedriver vård av barn och ungdomar inom specialiteterna barnmedicin, barnkirurgi, barnortopedi samt öron- näsa- och halssjukdomar. Det finns 15 vårdplatser, och här får du bedöma och utföra pediatriskt omvårdnadsarbete.
Bemanningen varje pass består av är 3 sjuksköterskor och 3 undersköterskor.

Arbetstiden är förlagd på dag,kväll,natt och helger. 
Uppdraget sträcker sig från omgående till och med 7 november. Ansök redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Våra arbetsuppgifter är bla, förberedelse av barn inför olika procedurer, läkemedelshantering, rondarbete, provtagning, kontroller av vital parametrar, utvärdering av olika medicinska behandlingar, stöttning och vägledning till föräldrar.

DIN PROFIL
Legitimerad barnsjuksköterska eller allmän sjuksköterska med minst två års erfarenhet 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker barnsjuksköterska till kund i Eskilstuna

Centric Care AB