halsojobb.se

logga

Centric Care söker barnmorska till mottagning i Nyköping

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-02

Ansök nu

Centric Care söker barnmorska till mottagning i Nyköping

OM UPPDRAGET
Nu letar vi efter dig som är barnmorska med förskrivningsrätt för ett längre sommaruppdrag på en barnmorskemottagning i Nyköping.  

Uppdraget sträcker sig från omgående och hela sommaren med stor chans till förlängning i höst. Du har stor möjlighet att påverka ditt schema. 

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter för barnmorska i öppenvård. Det är ett krav att du ska kunna sätta spiraler, sätta in och ta ut p-stavar, förskrivningsrätt. Viss telefonrådgivning.
 
DIN PROFIL
Legitimerad barnmorska med minst två års erfarenhet samt erfarenhet av ovan. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker barnmorska till mottagning i Nyköping

Centric Care AB