halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Centric Care söker Anestesisjuksköterska till Stockholm

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-12-06

Ansök nu

Centric Care söker Anestesisjuksköterska till Stockholm

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Centric Care söker nu dig som är legitimerad Anestesisjuksköterska till ett storsjukhus i södra Sthlm. 

Avdelningen är en specialistavdelning för svårt sjuka patienter som kräver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad. Många patienter behöver också intensivvård efter stora operationer.
Uppdragsperioden gäller från Mars till Maj 2022. 
Kunden har behov av bemanning Måndag-torsdag kl 07:30-16:30 samt fredagar kl 07:30-15:00.

Kontinuitet genom hela uppdraget är förstås meriterande men även du som kan arbeta delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan till oss.  

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska på en operationsavdelningen på ett stort akutsjukhus. Viss tjänstgöring på pre/postoperativ enhet kan förekomma.
 
DIN PROFIL
Legitimerad Anestesisjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av akutsjukvård inom anestesi. Erfarenhet av Take Care, Orbit och anestesiapparaten Dräger, Zeus är ett krav.  

OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker Anestesisjuksköterska till Stockholm

Centric Care AB