halsojobb.se

logga

Centric Care söker anestesisjuksköterska till operation i sydöstra Sverige

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-09-21

Ansök nu

Centric Care söker anestesisjuksköterska till operation i sydöstra Sverige

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad anestesisjuksköterska till en operationsenhet i sydöstra Sverige. 

Operationsenheten är en del av Akutkliniken och innefattar dagkirurgi, endoscopi och sterilteknisk enhet. Enheten har fem operationssalar och tre endoscopisalar som alla är utrustade med den senaste tekniken.

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 33-50.

ARBETSTID 
Heltid, dagtid
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesisjuksköterska på enhet med inriktning mot operation.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av op. Erfarenhet av total intravenös anestesi och TCI. Utbildning i A-HLR vuxen (med årlig repetition).

Övriga önskemål: Erfarenhet av Braun-pumpar, Philips övervakningssystem samt anestesiapparat Dräger Primus.

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker anestesisjuksköterska till operation i sydöstra Sverige

Centric Care AB